Haal jij een hippe fiets in huis?

De retro fiets is weer helemaal terug van weggeweest. Maar natuurlijk wel met alle comfort en kennis van deze tijd. Waardoor fietsen op een retrofiets absoluut een feest je zal zijn. De retro fiets wordt ook wel als een hippe fiets voor jong en oud gezien. Er kleeft dan ook geen doelgroep of leeftijd aan deze fietsen. Ze zijn letterlijk comfortabel en handig voor iedereen!

Het fietsen op een retro fiets is niet alleen prettig. Je kunt er dankzij de nieuwe technieken ook echt kilometers op maken. Dat hoef je echt niet te proberen op een fiets van vroeger. Daarom kunnen wij je onze collectie hippe retro fietsen ook aanraden. De mogelijkheden zijn daarbij ook oneindig. Van dat kratje voorop de fiets tot die boodschappen en alles wat er verder niet op jouw fiets mag ontbreken. Over de kwaliteit ook geen zorgen. Onze fietsen zijn voorzien van een sterk frame en stevige banden. Die kunnen echt wel tegen een stootje.

Die hippe fiets kopen komt nu echt dichterbij.

Er zijn veel verschillende soorten fietsen te koop. Van eenvoudig en stevig tot modern of juist helemaal retro. Waarbij de retro collectie van fietsen op dit moment echt wel in de lift zit. Dat is niet voor niets maar omdat de fietsen naast oer degelijk ook heerlijk fietsen.

De kwaliteit van de fietsen is opvallend hoog. Waarbij het gewicht van de fiets zelf minimaal is gebleven wat er voor zorgt dat je er makkelijker en fijner op kunt fietsen.

Zo kenmerkt een echte retro fiets zich!

Bij ons vernieuwende ontwerp van de retro fiets hebben wij nadrukkelijk gekozen om de oorsprong van de fiets zoveel mogelijk in tact te houden. Het vormt immers de basis van de fiets in zijn soort, omvang en de uitstraling die de fiets heeft. Daarom hebben wij er voor gekozen om technieken zo onzichtbaar mogelijk toe te voegen aan de fiets. Dat zorgde er uiteindelijk voor dat de fiets gewild is en bijzonder herkenbaar.

De fietsen zijn er in verschillende soorten kleuren. Je hebt hierin een ruime keuze. Laat je dus eens verrassen door de fietsen die wij je te bieden hebben. Je zult versteld staan! Wij tenminste wel en in het bijzonder zijn wij tevreden over de fietsen!

Author: admin