Dit zijn de haaraccessoire trends voor dit jaar

Weet jij al welk bruidskapsel je dit jaar gaat dragen? Ben je inspiratieloos? Lees dan snel dit artikel, waarin kort ingegaan wordt op de grootste trends in haaraccessoires. Deze haaraccessoires zijn te vinden bij de Beautiful Bride shop, klik hier om direct naar hun website te gaan.

Trouwen is altijd een bijzondere gebeurtenis en ook de laatste trends verdienen zeker aandacht. Nu we kijken naar de nieuwste haaraccessoires, lijkt de trend van vorig jaar niet meer op te gaan. Ze doen bijna geen minimalistische dingen meer in de modewereld. Tegenwoordig gaat het om een ​​grote hoofdband met een bloemstuk of een hoofdband gevuld met parels of diamanten. Zoveel parels en diamanten kunnen duur zijn.

Nieuwe trend: 3D-bloemen op de trouwjurk

Ten eerste is het misschien leuk om een ​​andere trend te belichten, die betaalbaar is. Het gaat om de elementen die een statement maken, hierbij moet je denken aan 3D-bloemen op de trouwjurk, bloemen op een jurk zijn niet ongewoon, dit werd namelijk in 2018 al een trend. Maar het toevoegen van 3D-bloemen op een jurk is wel een nieuwe trend. Door dit toe te passen springt jouw trouwjurk er nog meer uit. Natuurlijk kun je dit soort bloemen ook verwerken in een hoofdband of in je kapsel, dat ligt aan jouw smaak! 

Terug van weggeweest: bruidshoeden

Deze trend is een tijdje afwezig geweest maar is nu weer helemaal in. Een mooie hoed maakt een echt fashion statement. Wel is er natuurlijk verschil tussen het dragen van een hoed of van een sluier. Wil je dit afwisselen op je bruiloft dan is het wel zo handig een kapster aanwezig te hebben zodat zij jou hierbij kan helpen om je kapsel ook mooi te houden.

Een bruidssluier is eigenlijk altijd wel mooi

Je bent er fan van of juist niet, maar tegenwoordig kan er zo veel op maat gemaakt worden en aangepast worden naar jouw persoonlijke wensen dat er eigenlijk voor iedereen wel wat wils tussen zit. Een sluier met een mooie haaraccessoire eronder is echt prachtig. Doe vooral waar je je goed bij voelt.

Author: admin