Het bezoeken van een Coffeeshop Amsterdam

Ben je van plan om binnenkort een Coffeeshop te bezoeken en woon je in de buurt van Amsterdam? De kans dat je een aantal dingen nog niet weet is best groot. Wanneer je een typisch café wilt bezoeken, dan is Coffeeshop Amsterdam niet geschikt voor jou. Een Amsterdamse Coffeeshop is namelijk geen standaard of typisch café. Ongemakkelijke situaties ontstaan voornamelijk met toeristen, doordat deze dit vaak niet weten. Dit kan voorkomen worden door de hieronder beschreven informatie.

Hoe werkt het concept?

Het concept is voor heel veel mensen verwarrend. Ongemakkelijke situaties ontstaan dan ook wanneer mensen een Coffeeshop Amsterdam bezoeken. Een Coffeeshop Amsterdam verkoopt naast koffie namelijk voornamelijk cannabisproducten. Wanneer je denkt dat er alcohol wordt geschonken heb je het mis. Er mag absoluut geen alcohol geschonken worden in een Coffeeshop zelf. Dit vanwege de vergunning die door de gemeente uitgegeven wordt. Een Coffeeshop  Amsterdam mag namelijk geen alcohol en cannabis producten tegelijkertijd aanbieden. Wanneer je wilt weten wat je kan kopen bij een Coffeeshop in Amsterdam kan je de menukaart bekijken. Je bent gewaarschuwd, want het kiezen is moeilijker dan je denkt. Er zijn zoveel hasj- en wiet soorten beschikbaar.

Het kunnen erg sterke producten dus het is belangrijk om de effecten te weten. Ga dus niet alleen af op de productnaam, maar stel zeker vragen wanneer je nieuw bent in deze wereld. Zorg er in ieder geval voor dat je het menu leest en het personeel om hulp vraagt wanneer je ergens vragen over hebt.

Langsgaan bij een Coffeeshop Amsterdam

Wanneer je een Coffeeshop Amsterdam voor het eerst gaat bezoeken worden vaak dezelfde producten gebruikt. Dit komt natuurlijk ook omdat nieuwe mensen vaak heel veel producten bestellen. Dit is zonde, want als je voor de eerste keer komt heb je minder nodig dan je denkt. Cannabisproducten kunnen sterker zijn dan medicinale cannabis, dus denk goed na over de hoeveelheid die je nodig denkt te hebben. Weet wat de effecten zijn hiervan wanneer je voor het eerst cannabisproducten gebruikt. Vaak worden wiet en hasj producten gebruikt tijdens de eerste keer. Wiet en hasj verschillen wel van elkaar, beginnend bij de sterkte van de werkzame stoffen.

Verschillende effecten

De producten hebben verschillende effecten. Wanneer je voor het eerst een Coffeeshop bezoekt en cannabisproducten wilt gebruiken is het verstandig om eerst informatie te verzamelen over de verschillende soorten en de bijbehorende effecten en sterktes.

Je bent natuurlijk niet verplicht om cannabis te kopen wanneer je een Coffeeshop Amsterdam bezoekt. Je mag zelfs wiet kopen bij het ene Coffeeshop en het bij de ander oproken. Het is wel netjes om iets kopen in de winkel waar je het oprookt. Het maakt niet uit wat het is, al is het maar een drankje of een kleine maaltijd. Het is wel aan te raden, want het is verstandig om iets te eten of te drinken wanneer je gebruikt. Het is belangrijk om te eten en te drinken voordat je begint met het roken van de cannabisproducten. Cannabis kan namelijk sterk inslaan op een lege maag. Een voordeel, je krijgt waarschijnlijk toch wel een beetje trek na het gebruik van een cannabisproduct.

Voor de Coffeeshop Amsterdam, is corona voelbaar, want je kan de producten helaas niet in de Coffeeshop nuttigen, vanwege de corona maatregelen, maar afhalen kan natuurlijk wel altijd! Vergeet hierbij niet een mondkapje te dragen.

Author: admin